best365手机官网-中文官网

当前位置: best365手机官网-中文官网 > 成人高考 > 成人高考考试题库 > 成人高考模拟试题 > 2020年成人高考专升本《英语》模拟试题8

2020年成人高考专升本《英语》模拟试题8

发布时间:2020年01月13日 14:17:30 来源:best365手机官网-中文官网 点击量:

成人高考报名、考试、查分时间、免费短信提醒

地区

获取验证 立即预约

请填写图片验证码后获取短信验证码

看不清楚,换张图片

免费获取短信验证码

【摘要】成人高考英语是相对于专升本考生比较重要的科目。为方便考生,小编整理了成人高考专升本《英语》模拟试题,以下是“2020年成人高考专升本《英语》模拟试题8”,希望对大家有用!

推荐阅读:2020年成人高考专升本《英语》模拟试题汇总

2020年成人高考专升本《英语》模拟试题8

1、Are there still tickets _______ on the morning flight to Shenzhen?

A. free

B. suitable

C. available

D. ready

答案:C

2、He can ____speak Chinese ____English. So he can communicate with Chinese students and English students.

A. neither…nor

B. either…or

C. not only…but also

D. either…nor

答案:C

3、This is _______pen. _______ is over there.

A. your, Mine

B. yours, My

C. mine , Yours

D. your, My

答案:A

4、Chinese martial arts are ______great interest _______ many foreigners.

A. in ... to

B. of ... to

C. in ... in

D. of ... in

答案:B

5、Technicians with good skills are always ______.

A. on the demand

B. on demand

C. in the demand

D. in demand

答案:D。

6、I'd like to make a ________ for two double rooms on Tuesday.

A. reservation

B. decision

C. mind

D. reserve

答案:A。

7、I’m going to cook for the whole family _______, It’s no trouble.

A. however

B. but

C. anyway

D. always

答案:C。

8、I am_______________ overseas market.

A. in charge of

B. charge of

C. take charge of

D. in the charge of

答案:A。

9、Could you send us your passport by ____________post .

A. registered

B. registering

C. recommends

D. recommending

答案:A。

10、The food in the canteen is _______.

A. detailed

B. delighted

C. delicious

D. decided

答案:C。

11、The foreign teachers usually have their meals at the school

A. library

B. lab

C. bookshop

D. canteen

答案:D。

1 2

分享到: 编辑:潘潘

绑定手机号

应《中华人民共和国网络安全法》加强实名认证机制要求,同时为更加全面的体验产品服务,烦请您绑定手机号.

预约成功

本直播为付费学员的直播课节

请您购买课程后再预约

best365手机官网-中文官网移动课堂APP 直播、听课。职达未来!

安卓版

下载

iPhone版

下载
环球小过-best365手机官网-中文官网官方微信服务平台

刷题看课 APP下载

免费直播 一键购课

代报名等人工服务

返回顶部
Baidu
sogou